Sara Toffoletto

Advocaat

Sara is na het afronden van haar studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2005 beëdigd als advocaat. Zij heeft vervolgens gewerkt bij een groot advocatenkantoor in het noorden van het land, waar zij veel (proces)ervaring heeft opgedaan op het gebied van vastgoed- en aansprakelijkheidsrecht. In 2017 heeft zij de overstap gemaakt naar Ubink Rijs Advocaten.

Sara is gespecialiseerd in civielrechtelijk vastgoed waaronder (ver)koop, huurrecht, zakenrecht (erfdienstbaarheden, opstal) en VvE problematiek. Zij heeft als een van de weinige advocaten de postacademische specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goed cum laude afgerond. Sara is betrokken, toegankelijk en gaat tot het uiterste om de belangen van haar cliënten te behartigen.

Sara is advocaat te Zwolle en als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten te Den Haag.

Lidmaatschappen
– Vereniging voor Vastgoed Juristen (VVJ);
– Vereniging Jong Onroerend Goed (VJOJ);
– Zwolsche Vastgoed Sociëteit (bestuurslid);
– Jong Management, kring Zwolle

Sara heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Bouwrecht (sub: vastgoedrecht);

– Huurrecht (sub: bedrijfsruimte en woonruimte)

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

terug naar het overzicht