Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer of e-mailadres. U kunt op ons kantoor in Zutphen of Zwolle langskomen. Desgewenst maken wij graag een afspraak bij u.

Ubink Rijs Advocaten is een samenwerking van de zelfstandige advocatenkantoren Ubink Rijs Zwolle, gevestigd te Zwolle, en Ubink Rijs Zutphen, gevestigd te Zutphen. Ubink Rijs Zwolle en Zutphen zijn beide eenmanszaken, van mr. A.M. Ubink respectievelijk van mr. T.D. Rijs.

Kantoor Zutphen

Ubink Rijs Zutphen
IJsselkade 15
7201 HC Zutphen

Postadres:
Burgemeester van Roijensingel 6
8011 CS Zwolle

 

Tel: 085-4857244
Fax: 085-4857248
info@ubinkrijs.nl

KvK 52852385

BTW-nummer NL 129507374B01

Locatie

Ubink Rijs Zutphen is gevestigd aan de IJsselkade in Zutphen. De historische hanzestad Zutphen is gelegen op zeer korte afstand van de steden Deventer, Apeldoorn en Arnhem. Voor een routebeschrijving naar onze locatie kunt u klikken op de volgende link: Routebeschrijving

Parkeren

Aan de IJsselkade is ruime (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar. Aan de achterzijde van het kantoor (Berkelkade) is tevens voor cliënten beperkt (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. Om deze parkeergelegenheid te bereiken gaat u vanaf de IJsselkade via de Marspoortstraat naar de Berkelkade (direct voor de brug rechts), op de Berkelkade is de parkeerplaats aan de rechterzijde gelegen (gedeeld binnenterrein met notaris Rouweler). Op de parkeerplaatsen met de vermelding ‘Ubink Rijs Advocaten’ (rechts achter op het terrein) kunt u dan parkeren.

Kantoor Zwolle

Ubink Rijs Zwolle
Burgemeester van Roijensingel 6
8011 CS Zwolle

Tel: 085-4857244
Fax: 085-4857248
info@ubinkrijs.nl

KvK 08186357

Locatie

Ubink Rijs Zwolle is gevestigd aan de Burgemeester van Roijensingel te Zwolle. Voor een routebeschrijving naar onze locatie kunt u klikken op de volgende link: Routebeschrijving

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor ons kantoor. Ook hebben wij aan de achterzijde nog een ruime parkeergelegenheid. De ingang daarvan bevindt zich aan de Roopoort, te bereiken via de Parkweg.