Ubink Rijs Advocaten

vastgoed & overheid

Ubink Rijs Advocaten zijn hooggespecialiseerde advocaten, volledig gericht op Vastgoed & Overheid. Wij staan voor deskundig advies en een praktische aanpak.

Voor bedrijven, (semi-)overheden, corporaties, zorginstellingen en particulieren zijn wij graag de juridische partner voor alle vraagstukken bij de ontwikkeling, bouw, overdracht, gebruik en het beheer van vastgoed. Onze expertise betreft bij uitstek de verhouding tussen overheden en private partijen. Wij begeleiden en vertegenwoordigen bedrijven en particulieren bij de planvorming, vergunningverlening en de naleving van overheidsvoorschriften. In het complexe woud aan overheidsregelgeving wijzen wij u graag de weg.

Wij bieden oplossingen voor complexe opgaven in het omgevingsrecht en de gebiedsontwikkeling en beheersen de dynamiek van een bouwarbitrage. We komen in de bouwkeet en zijn bekend met het bijzondere speelveld waarin corporaties zich bewegen. Van uw kernactiviteiten als projectontwikkelaar, aannemer, architect, ingenieursbureau of corporatie hebben wij onze specialiteit gemaakt.

Ubink Rijs Advocaten streeft naar bestendige relaties en biedt graag maatwerk in zijn dienstverlening. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking.

Actueel

Vertraging op de bouw door Corona

17 maart 2020

Zojuist hebben wij onze relaties ge├»nformeerd over de juridische aspecten van de gevolgen van de Corona-crisis voor het geval de bouw daardoor komt stil te vallen. Indien u deze informatie ook wenst te ontvangen, stellen wij die graag aan u beschikbaar. U kunt daartoe contact met ons opnemen via info@ubinkrijs.nl of uiteraard via uw vaste … Lees verder Vertraging op de bouw door Corona

Ga naar de actualiteiten-pagina